...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

Κυριακή 26 Ιουλίου 2020

ΗΠΑ και Γερμανία δημιουργούν την ένταση στο Αιγαίο…

http://egerssi.gr/wp-content/uploads/2016/04/TSOUKNIDA.jpg
Εν μέσω της κρίσεως που προκαλεί η Τουρκία στην ΝΑ Μεσόγειο, θα πρέπει να κρατήσουμε όλοι δυο περίεργες, όσο και ύποπτες δηλώσεις! 
Η πρώτη ήλθε από State Department όπου ρητώς αναφέρει:.....

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες γνωρίζουν ότι η Τουρκία έχει εκδώσει μια Navtex για έρευνα σε αμφισβητούμενα ύδατα στην Ανατολική Μεσόγειο. Καλούμε τις τουρκικές αρχές να σταματήσουν τυχόν σχέδια που έχουν για επιχειρήσεις και να αποφύγουν κινήσεις που θα αυξήσουν τις εντάσεις στην περιοχή»!
Ο Αμερικανικός παράγοντας λοιπόν, ενισχύει την επιθετικότητα της Τουρκίας, ενθαρρύνοντας τον “γκρίζο λύκο Ρ. Τ. Ερντογάν, ώστε να κλιμακώνει την ένταση στην περιοχή!
Η δεύτερη ήλθε από την Κομισιόν:
«Η Τουρκία ως υποψήφια  χώρα χρειάζεται να δεσμευτεί ξεκάθαρα στις σχέσεις καλής γειτονίας, τις διεθνείς συμφωνίες και αναφορικά με την ειρηνική διευθέτηση των διαφορών με βάση τον Χάρτη του ΟΗΕ προσφεύγοντας εάν είναι απαραίτητο στο Διεθνές Δικαστήριο»!
Δηλαδή η Γερμανία οδηγεί την διευθέτηση της ΑΟΖ και όχι μόνο στην Χάγη! Ενισχύοντας κι αυτή τις παράφρονες βλέψεις του φασίστα και ταραχοποιού στην περιοχή Ρ. Τ. Ερντογάν!
Από τα παραπάνω αποδεικνύεται, ότι ΗΠΑ και Γερμανία χρησιμοποιούν ως “μπροστινό” τον Τούρκο Σουλτάνο για να κλέψουν τον ορυκτό πλούτο του Αιγαίου μας!   
Άλλωστε το έχω πει ξανά, πως ειδικότερα η Γερμανία αναγκάζει, εξωθεί την Ελλάδα σε οικονομική κατάρρευση, δημιουργώντας της χρέος και στη συνέχεια μέσω αυτού του χρέους μετατρέπει την Ελλάδα σε σκλάβο της Γερμανίας!!   

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε Ντόρα, εσύ Κυριάκο Βελόπουλε;



Επανέρχομαι πάλι! 
Με πρωτοβουλία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη συστήθηκε Ειδική διακομματική Επιτροπή της Βουλής με αρμοδιότητα την επεξεργασία προτάσεων για την ανάπτυξη της Θράκης μας! Αυτή η πρωθυπουργική πρόταση έγινε ομόφωνα αποδεκτή από όλους τους Προέδρους των κοινοβουλευτικών κομμάτων που μετείχαν της διάσκεψης! Καθορίστηκε δε, χρονοδιάγραμμα έξη μηνών (;;;) προκειμένου η Επιτροπή να υποβάλλει στην κυβέρνηση συγκεκριμένες προτάσεις!    
Αυτή η Επιτροπή θα είναι 25μελής! 13 από την Κ.Ο. της ΝΔ, 7 από τον ΣΥΡΙΖΑ, 2 από το ΚΙΝΑΛ και από ένα μέλος τα κόμματα: ΚΚΕ, Ελληνική Λύση και ΜέΡΑ25!
Πρόεδρος αυτής της Επιτροπής ορίσθηκε με εντολή του Πρωθυπουργού η Βουλευτής Χανίων της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη!
Μπορεί βέβαια ο Πρωθυπουργός να έδωσε ρόλο στην κ. Μπακογιάννη, προκειμένου να αποφεύγει την γκρίνια της και την αντιπολιτευτική διάθεσή της, αλλά ο πρόεδρος της “Ελληνικής Λύσης” κ. Κυριάκος Βελόπουλος συμφώνησε; 
Συμφώνησε με την ανάληψη της προεδρίας μιας επιτροπής υπό την κ. Μπακογιάννη, που θα ασχολείται με την υπέρ-ευαίσθητη περιοχή της Θράκης μας και δεν κατέθεσε ενστάσεις;
Εναντίον εκείνου του πολιτικού προσώπου, που πρωτοστατεί στο ζήτημα προσφυγής της Ελλάδος στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης σε όσα αξιώνει η Τουρκία; 
Πού συμφωνεί με την “Συμφωνία των Πρεσπών”;
Που συμφωνούσε με το “Σχέδιο Ανάν” στην Κύπρο μας; 
Δεν μπορούσε ο κ. Βελόπουλος να αντιπροτείνει, έστω τον Βουλευτή Ροδόπης της ΝΔ (γεννήθηκε στην Κομοτηνή)  Ευριπίδη Στυλιανίδη, πανεπιστημιακό, επίκουρο καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου στη Νομική Σχολή (Τμήμα Νομικής, Κατεύθυνσης Ελληνικού Δικαίου) του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου;
Ο οποίος γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τα προβλήματα της Θράκης μας; Είναι δυνατόν λοιπόν, μια βουλευτής Χανίων (πρώην Α΄ εκλογικής περιφέρειας της Αθήνας) να γνωρίζει καλύτερα τα προβλήματα της Θράκης μας από έναν βουλευτή που γεννήθηκε και ζει στη Θράκη μας;  
Ο οποίος λίαν προσφάτως κατέθεσε με επίσημο τρόπο πρόταση στο κόμμα του, για επέκταση των ελληνικών χωρικών υδάτων από το 6 στα 12 ναυτικά μίλια; Που ως γνωστόν αποτελεί το casus belli (αφορμή πολέμου) της Τουρκίας απέναντι στην Ελλάδα;
Δεν θεωρεί ο κ. Βελόπουλος, ότι μια τέτοια κίνηση θα ήταν πράγματι, πατριωτική;; 

Κύριε Χαρδαλιά, όλοι οι Έλληνες πολίτες έχουν τις ίδιες υποχρεώσεις στον Νόμο;



Όπως ενημερωθήκαμε από το διαδικτυακό πόρταλ https://www.iefimerida.gr/ :
«Το βράδυ του Σαββάτου η Μαρίνα Πατούλη θέλησε να γιορτάσει παρέα με την οικογένειά της και καλούς φίλους την ονομαστική της γιορτή. Μάλιστα, είχε κλείσει ένα τμήμα του παραλιακού μαγαζιού Reef Athens Riviera, στην παραλία της Αγίας Μαρίνας, που αποτελεί αγαπημένο προορισμό για το ζευγάρι και το οποίο επισκέπτονται συχνά για να χαλαρώσουν και να απολαύσουν τα ποτά τους.
Αναμφίβολα, η εμφάνιση της Μαρίνας Πατούλη, που έλαμπε από χαρά, ήταν αυτή που ξεχώρισε, καθώς η σύζυγος του περιφερειάρχη Αττικής επέλεξε για τη “μεγάλη” μέρα να φορέσει ένα κοντό ασημί φόρεμα με ουρά, φτερά στα μανίκια και ένα αποκαλυπτικό ντεκολτέ με ταιριαστές ψηλοτάκουνες γόβες και μακριά σκουλαρίκια σε σχήμα φιδιού.
Δεν ήταν όμως μόνο η εμφάνιση της Μαρίνας Πατούλη που έκανε το πάρτι τόσο φαντασμαγορικό. Εκτός από τα βεγγαλικά που έκαναν τη νύχτα μέρα, μπροστά από τα οποία φρόντισε να φωτογραφηθεί μαζί με τον σύζυγό της, κάποια στιγμή η Μαρίνα Πατούλη αποφάσισε να χορέψει τσιφτετέλι, με τους φίλους να τη χειροκροτούν και να την επευφημούν...»!
Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να απευθυνθούμε προς τον κ. Νίκο Χαρδαλιά, που διατελεί υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων από τις 15 Μαρτίου 2020 και ο οποίος εν μέσω της πανδημίας έχει ταράξει στη νομιμότητα τον ελληνικό λαό!
Όλοι οι Έλληνες και όλες οι Ελληνίδες έχουν ίσα δικαιώματα και ίσες υποχρεώσεις προς το νόμο και τις κυβερνητικές αποφάσεις; 
Εάν ναι, τότε τι ενέργειες έκανε και τι πρόστιμα επέβαλε ο κ. Χαρδαλιάς, στους συνδαιτημόνες του εν λόγω πάρτι;
Εκτός κι αν θέλει να μας πείσει ότι όλοι φορούσαν μάσκες και όλοι τηρούσαν τις αποστάσεις!
Γιατί φαίνεται τον κ. Χαραλιά δεν τον ενόχλησε το πάρτι της συζύγου του Περιφερειάρχη Αττικής, τον ενόχλησαν ωστόσο τα παραδοσιακά πανηγύρια του λαού μας!!