...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018

Βιάζονται τώρα οι παγκοσμιοποιητές να ξεκινήσουν τον 3ο Παγκόσμιο πόλεμο.

Οι Αμερικανοί επέλεξαν σαν πρόεδρο τον Ντόναλντ Τραμπ,αντί για την Χίλαρυ Κλίντον για να αποφύγουν τον πυρηνικό πόλεμο,παρόλα αυτά οι παγκοσμιοποιητές σκέφτονται να ξεκινήσουν το πυρηνικό ολοκαύτωμα που θα τελειώσει τον πλανήτη....

Από το Ελληνικό Pro News :

«Αν οι ΗΠΑ τοποθετήσουν πυραύλους μεσαίας εμβέλειας στην Ευρώπη τότε η Ρωσία θα αναγκαστεί να αντιδράσει».
«Αν συμβεί αυτό, τότε ο Θεός να μας συγχωρέσει, μπορεί να οδηγήσει στον θάνατο όλων των πολιτισμών και, ενδεχομένως, ολόκληρου του πλανήτη, ένα πολύ σημαντικό ζήτημα».

Όπως αναφέρει η Mirror σε αυτή τη νέα ιστορία , η έκθεση Drudge την Πέμπτη το πρωί, ο Πούτιν είπε ότι η μείωση του κατώτατου ορίου από τη χρήση πυρηνικών όπλων από την Αμερική θα μπορούσε να οδηγήσει σε παγκόσμια καταστροφή, παρότι ο Πούτιν ελπίζει ότι θα υπάρξει » κοινή λογική «. Ωστόσο, αν ψάχνουμε για « κοινή λογική » από τους παγκοσμιοποιητές το 2019, πιθανότατα θα είναι σε πολύ μικρή προσφορά.

Με τον Πούτιν να προειδοποιεί επίσης στην τελική συνέντευξη Τύπου του 2018 ότι η απειλή πυρηνικού πολέμου δεν πρέπει να υποτιμηθεί, θα ρίξουμε μια ματιά στο υπόλοιπο αυτής της ιστορίας σε αυτό που θα μπορούσε να είναι μία από τις μεγαλύτερες απειλές που αντιμετωπίζουν οι Αμερικανοί και ο κόσμος κατά το επόμενο έτος.

Εκατομμύρια Αμερικανοί (και ίσως πολλοί από εκείνους που πιέζουν για πόλεμο με τη Ρωσία), δεν έχουν ιδέα ότι ένας τέτοιος πόλεμος είναι ένας πόλεμος που οι ΗΠΑ ποτέ δεν θα μπορούσαν να κερδίσουν, εξαιτίας των νέων υπερσυντηρητικών πυρηνικών όπλων της Ρωσίας και όλων των τεχνολογικών προόδων «

Όπως αναφέρει η Daily Mail σε αυτή τη νέα ιστορία , με τη συνθήκη για τα πυρηνικά όπλα να λήγει το 2021 και καμία συζήτηση δεν γίνεται από καμία χώρα, που σχεδιάζει την παραίτησή της, « η διεθνής συνθήκη ελέγχου των εξοπλισμών διαλύεται αποτελεσματικά ». Ωστόσο, οι παγκοσμιοποιητές εξακολουθούν να θέλουν τα όπλα του αμερικανικού λαού.
Η ιστορία της Daily Mail προειδοποίησε επίσης για το τέλος όλων των ζωών στον πλανήτη Γη ως πιθανό αποτέλεσμα του δρόμου που ταξιδεύουμε τώρα.

«Θέλουν να κατασκευάσουν πυρηνικά όπλα μικρής κλίμακας προκειμένου να τα χρησιμοποιήσουν τακτικά. Ωστόσο, η μείωση του κατώτατου ορίου θα μπορούσε να οδηγήσει σε παγκόσμια πυρηνική καταστροφή ».

Ο Πούτιν δήλωσε επίσης ότι οι ΗΠΑ σκέφτονται τη χρήση μη πυρηνικών βαλλιστικών πυραύλων, λέγοντας ότι ένας τέτοιος πυραύλος θα μπορούσε να θεωρηθεί ως πυρηνικός καταιγισμός και να προκαλέσει μια παγκόσμια καταστροφή. « Εάν, Θεέ μου, απαγορεύεται, κάτι τέτοιο θα συνέβαινε, θα οδηγούσε στο τέλος του κάθε πολιτισμού και ίσως και στον πλανήτη », είπε. (ANP: Ναι, θα τονίσουμε αυτό το τελευταίο σημείο ξανά και ξανά!)

Όπως αναφέρει ο Ray Gano σε αυτή τη σημαντική νέα ιστορία στο Prophezine , αυτό που βλέπουμε τώρα σε όλο τον πλανήτη δεν είναι παρά ένας παγκόσμιος πόλεμος μεταξύ καλού και κακού που λαμβάνει χώρα σε πολλά διαφορετικά μέτωπα.
Ωστόσο, όπως αναφέρθηκε πολλές φορές στο ANP, το « αποκάλυπτικό Ισλάμ » θέλει πραγματικά έναν τέτοιο πόλεμο και την πλήρη καταστροφή του πλανήτη μας, καθώς πιστεύουν ότι ένας τέτοιος πόλεμος θα φέρει τον αντίχριστο ‘ Μαχντί ‘.
Η σοβαρότερη απειλή που αντιμετωπίζουμε στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική δεν είναι πλέον το ριζοσπαστικό Ισλάμ, αλλά το αποκαλυπτικό Ισλάμ.


Αντιμετωπίζουμε όχι μόνο ένα, αλλά δύο περιφερειακά καθεστώτα των οποίων οι άρχοντες οδηγούνται όχι μόνο από τη βίαιη πολιτική ιδεολογία ή από την εξτρεμιστική θεολογία, αλλά από την αποκωλυτική, την γενοκτονική εσχατολογία ή τη θεολογία των Τελικών χρόνων.Η πρώτη είναι η Ισλαμική Δημοκρατία του Ιράν. Το δεύτερο είναι το Ισλαμικό Κράτος ή το ISIS. Οι ηγέτες των πρώτων είναι Σιίτες. Οι τελευταίοι είναι σουνίτες. Και οι δύο πιστεύουν ότι ζούμε στο Τέλος των Ημερών όπως προβλεπόταν στις αρχαίες προφητείες τους. Και οι δύο πιστεύουν ότι οποιαδήποτε στιγμή τώρα ο Μεσσίας τους, ο Μαχντί, θα αποκαλυφθεί στη Γη, καθώς εγκαθιδρύει το παγκόσμιο ισλαμικό βασίλειό του και επιβάλλει το νόμο της σαρία.Και οι δύο πιστεύουν ότι ο Ιησούς δεν θα επιστρέψει ως Σωτήρας ή Υιός του Θεού αλλά ως υπολοχαγός του Μαχντί και ότι θα αναγκάσει τους μη μουσουλμάνους να μεταστραφούν ή να πεθάνουν.

Επιπλέον, και οι δύο πιστεύουν ότι ο Mαχντί θα έρθει μόνο όταν ο κόσμος κατακλύζεται από χάος και σφαγή. Ανοιχτά δεσμεύονται όχι μόνο να επιτεθούν αλλά και να καταστρέψουν τις Ηνωμένες Πολιτείες και το Ισραήλ. Το Ιράν και η ISIS είναι και οι δύο πρόθυμοι να επιταχύνουν την έλευση του Mαχντί. Και οι δύο πιστεύουν ότι σύντομα θα έρθει η Ημέρα της Κρίσης, όταν θα ανταμειφθούν για τις πράξεις τους ή θα καταδικαστούν στην κόλαση για μια αιωνιότητα. Και οι δύο λαμβάνουν σχετικά ελάχιστη διεθνή αντίθεση. Συνεπώς, και οι δύο πιστεύουν ότι ο Αλλάχ είναι στο πλευρό τους, ότι ο άνεμος βρίσκεται στην πλάτη τους και ότι η νίκη είναι τόσο εξασφαλισμένη όσο και επικείμενη.

Όπως ο Πούτιν προειδοποιεί για το« παγκόσμιο χάος », τα μυστηριώδη υπόγεια όπλα επιστρέφουν στην Αμερική» , κάτι πολύ παράξενο συνέβαινε στην αμερικανική ατμόσφαιρα, με μυστηριώδεις υπόγειες εκρήξεις που ακούστηκαν σε διάφορες τοποθεσίες σε ολόκληρη την Αμερική, όπως αναφέρθηκε στην ιστορία της Daily Star στις 15ου Απριλίου .


Και ενώ η Ρωσία έχει προετοιμάσει τα τεράστια υπόγεια στέγαστρα πυρηνικής βόμβας για ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού τους, όπως το NY Post είχε αναφέρει,τα υπόγεια καταλύματα εδώ στην Αμερική έχουν κυρίως δεσμευτεί για « την ελίτ»με τον γενικό πληθυσμό των ΗΠΑ να αγωνίζεται για οποιαδήποτε τροφή που έχει απομείνει με το ηλεκτρικό δίκτυο κομμένο για 6 έως 18 μήνες.

Χρειάζονται μια εξωτερική απειλή για την τσιμεντοποίηση της ενότητας του ΝΑΤΟ», δήλωσε ο Πούτιν κατηγορώντας τις ΗΠΑ και τους συμμάχους τους ότι εκμεταλλεύονται «φοβίες του παρελθόντος» για να επιτύχουν εσωτερικούς πολιτικούς στόχους.Μπορείτενα προβλέψετε νέες επιθέσεις στον πρόεδρο με 100- «είπε ο Πούτιν.» Δεν ξέρω αν θα μπορούσε να ξεκινήσει άμεσο διάλογο με τη Ρωσία υπό τέτοιες συνθήκες «.