...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Στη Ρίγα με C-130 ο Τσίπρας

590_58537512e359488a07a3a6d829ce0c44
Καθηλωμένα ελλείψει ανταλλακτικών τα VIP αεροσκάφη...

Με μεταγωγικό αεροσκάφος C-130 θα ταξιδέψει ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και η συνοδεία του στη Ρίγα της Λετονίας, καθώς και τα τρία VIP αεροσκάφη είναι καθηλωμένα στο έδαφος λόγω καθυστέρησης στη συντήρηση τους που οφείλεται στην έλλειψη των ανταλλακτικών. Το αεροσκάφος θα απογειωθεί από την Ελευσίνας περίπου στις 10:00 το πρωί.
Και ο ίδιος ο πρωθυπουργός λοιπόν έπεσε «θύμα» της οικονομικής κρίσης, αφού τα τελευταία χρόνια η προμήθεια των ανταλλακτικών γίνεται με το σταγονόμετρο κάτι που αποτελεί και ένα μεγάλο πρόβλημα για την Πολεμική Αεροπορία.
Ενώ λοιπόν οι τεχνικοί και το προσωπικό της Μοίρας κάνει ότι μπορεί από την πλευρά του προκειμένου να έχει σε διαθεσιμότητα τουλάχιστον ένα από τα τρία VIP αεροσκάφη, αυτή τη φορά δεν κατέστη δυνατόν λόγω καθυστέρησης στην παραλαβή ανταλλακτικών με συνέπεια να υπάρξει ένα «κενό» και να ο πρωθυπουργός να πετάξει προς τη Ρίγα της Λετονίας με ένα C-130 με διαμόρφωση για VIP πτήσεις (τοποθετούνται παλέτες με καναπέδες).
Ανεξάρτητα λοιπόν πώς θα εξελιχθεί η Σύνοδος Κορυφής στη Ρίγα της Λετονίας το ταξίδι για τον Αλέξη Τσίπρα δεν θα είναι ιδιαίτερα άνετο. Θα είναι όμως σίγουρα ασφαλές, καθώς μπορεί οι τέσσερις ελικοφόροι κινητήρες να προκαλούν θόρυβο αλλά εξασφαλίζουν και μεγάλη ασφάλεια.
ΠΗΓΗ.