...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

ΕΠΗΡΕΆΖΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ, ΠΡΙΝ ΕΊΝΑΙ ΑΡΓΑ, ΔΙΑΔΏΣΤΕ ΤΟ .!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ
Προς τον Αξιότιμο Κύριο ΤΡΑΓΚΑ, που είναι από τους πιο παλιούς δημοσιογράφους και γνωρίζει πολλά καλά σε αυτό το τόπο, ειδικά τους γνωστούς-άγνωστους της  Ν. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ή τους γνωστούς-άγνωστους του ΠΑΣΟΚ που ψήφισαν  τα τρομοκρατικά  νομοσχέδια εναντίον των παιδιών Μας ....

Ένας –ένας ενημερώθηκαν όλοι οι Ευρωπαίοι Βουλευτές για την Ελληνική τρομονοθεσία που επιδοτεί τρομοκράτες ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ …!!!

Κύριε ΤΡΑΓΚΑ,
Κατατέθηκε στην Βουλή Των Ελλήνων το από με αριθ. πρωτ. 1966—6/5/2015 αίτημά μας , 352 πολίτες/σσες  ζητάμε από την Αξιότιμη πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων Κυρία ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΟΠΟΥΛΟΥ να εξασφαλίσει (σε όλα τα θύματα που έχουν πέσει στα χέρια αδίστακτων τρομοκρατών  παιδεραστών οι οποίοι προστατευμένοι από τον κολοσσιαίο όμιλο της Εθνικής Τράπεζας Ελλάδας,  κακοποιούσαν σεξουαλικά μέχρι ΘΑΝΑΤΟΥ τα παιδιά συνθλίβοντας τα όνειρα, σώματα και ψυχές τους στην  κατασκήνωση ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΟ  του  (ΤΥΠΕΤ) στο  Διόνυσο για δεκαετίες, όταν ρώτησα τον πρόεδρο του ΤΥΠΕΤ κ. ΖΟΡΜΠΑ να μου δώσει κάποια στοιχεία μου είπε, ότι όλα έχουν χαθεί, φυσικά σιγά μην περίμενα εγώ να μου δώσουν στοιχεία αφού τα έχω ήδη ), την δυνατότητα με νέα νομοθεσία να καταθέσουν μηνύσεις εναντίον του κολοσσιαίου Ελληνικού τραπεζικού ομίλου της Εθνικής Τράπεζας, που ήδη έχει ξευτιλιστεί και δεν θα σωθεί όσο και ισχυρές επιρροές και αν έχει , αλλά ούτε θα μπορέσει να σβήσει τα εγκλήματα με τις αγαθοεργίες στις οι οποίες  τώρα τελευταία  έχει επιδοθεί αφού τα μαντάτα ταξιδεύουν γρήγορα στην μικρή κοινωνία μας, ήδη αρκετοί έχουν διαβάσει το αίτημά μας που  έχει αναρτηθεί στο ιντερνέτ    http://indobserver.blogspot.gr/2015/05/blog-post_198.html
Σύντομα θα το μάθουν χιλιάδες πολίτες και θα διαδοθεί στα υπόλοιπα  εκατομμύρια. Δεν θα ξέρουν που να πάνε να κρυφτούν αν το θέμα μου το αναλάβει και η οικογένεια του Αξιότιμου Κυρίου TOM HANKS , που τους έχω συναντήσει στο Los Angeles το 2009 και τους έχω δώσει όλα τα ντοκουμέντα και αποδείξεις για τα φρικτά εγκλήματα εναντίον της Ανθρωπότητας αφού δεκάδες παιδιά κακοποιήθηκαν στην Εθνική Τράπεζα , πόσο ακόμα θα το κρύβουν…;;;;;;;
Αν το αίτημά μας δεν γίνει δεκτό από την Βουλή Των Ελλήνων δηλαδή,  να ψηφιστεί νέο νομοσχέδιο που θα δώσει την δυνατότητα στα θύματα να καταθέσουν μηνύσεις ,εξαιτίας της διαφθοράς που όπως ομολόγησε ο πρώην Έλληνας Πρωθυπουργός κύριος Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ είναι από πάνω μέχρι κάτω στο πιο διεφθαρμένο Ευρωπαϊκό κράτος αφού η Ελλάδα ανήκει στην Ευρωπαϊκή οικογένεια , θα αναγκαστούμε αν δεν έχει ήδη μεσολαβήσει ο Εισαγγελέας να απευθυνθούμε στην ΧΑΓΗ, εκεί που η Ελλάδα έχει επανειλημμένως τιμωρηθεί για εγκλήματα εναντίον της ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ………. Τραγικό  ….ε..;;;  Είναι αυτό που λένε καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα , εμάς και το όνομα μας έχει βγει αλλά και τα δύο μάτια…!!!  Αφού για δεκαετίες εξευτελίζεται ένα ολόκληρο Έθνος από ( ορισμένους (;) που στηρίζουν για δεκαετίες την (πελατειακή σχέση(! ) και καταδιώκουν τους ΑΘΩΟΥΣ στο πιο σύγχρονο πειραματικό Ευρωπαϊκό ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΟ.
Εταιρείες όπως η ασφαλιστική ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ ΑΕΓΑ παρασύρουν στην παρανομία τους κολοσσιαίους συνεργάτες τους  ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΕ, ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ ΑΕ και την YES AE  για να μην τηρήσουν τις συμβατικές τους υποχρεώσεις για λίγα ευρώ…..!!!  Αυτά τα μαθαίνουν και άλλες εταιρείες όπως είναι η ΤΟΥΟΤΑ MOTOR CORPORATION και η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ MERCEDES-BENZ-DAIMLER και σκορπούν τον ΘΑΝΑΤΟ με ελαττωματικά αυτοκίνητα στους απροστάτευτους καταναλωτές.  Η  διαφθορά  έχει ξεχειλίσει στην Ελλάδα, απίστευτο  επτά (7)   παραδείγματα κολοσσιαίων εταιρειών (πελατειακής σχέσης )  
Αυτή τους η συμπεριφορά μου έδωσε την ευκαιρία να αποδείξω όλα όσα κάνουν για δεκαετίες εναντίων ΑΘΩΩΝ, εταιρείες που τα εγκλήματά τους έχουν παραγραφεί ή τυραννούν ΑΘΩΟΥΣ.
Με τόσα στοιχεία θα με λάβουν σοβαρά υπόψη τους οι (αρμόδιοι(!) για  να ψηφιστεί νέο νομοσχέδιο που δεν θα επιδοτεί τους τρομοκράτες παιδεραστές , εγκληματίες παιδόφιλους και δεν θα παραγράφεται ποτέ το έγκλημά τους, όπως και να προστατευτούν οι ΑΘΩΟΙ από τους κολοσσιαίους ομίλους των δικηγορικών εταιρειών που απειλούν , εκβιάζουν μέσα στις δικαστικές αίθουσες τους ΑΘΩΟΥΣ...όπως και τους δικηγόρους τους.
Σύντομα θα σας στείλω όλες τις αποφάσεις και το πόρισμα του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών που διενεργεί έρευνα για τον εκβιασμό των δικηγόρων μας που είναι συγγενείς με τον Αξιότιμο Εισαγγελέα που καταδιώκει την ΔΙΑΦΘΟΡΑ Κύριο ΠΕΠΟΝΗ…!!!  Αλλά επειδή είναι αναμειγμένοι κολοσσιαίοι όμιλοι της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΕ καθυστερούν να μου δώσουν το πόρισμά τους …..!!!  ΤΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΦΡΙΚΗ αυτή είναι η τρομακτική εμπειρία  που βιώνουμε στα Ελληνικά δικαστήρια, γιατί αν μπορούν να εκβιάζουν δικηγόρους που έχουν συγγενή  ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ , φανταστείτε τι θα κάνουν σε εμάς…;;;;   Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών θα θάψει την υπόθεση ή θα ξεθάψει τους ΑΘΩΟΥΣ πολίτες …;;; Δύσκολες αποφάσεις αφού εμπλέκονται και οι Εισαγγελικές Αρχές και θα μαθευτεί παγκοσμίως αν βοηθήσουν και τρανοί φιλέλληνες..!!!   
Με εκτίμηση
Παναγιώτης Σπίνουλας

Καλησπέρα Αξιότιμε Κύριε ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΕ,
Διόρθωσα ένα τυπογραφικό λάθος που είχε το αίτημά μας και σας στέλνω την ολοκληρωμένη επιστολή-αίτημά μας που ζητάμε να ψηφιστεί νέο νομοσχέδιο κατά των παιδεραστών , όπως και να προστατευτούν οι ΑΘΩΟΙ από τις κολοσσιαίες εταιρείες που εξευτελίζουν την Ελληνική Δημοκρατία αφού πείθουν το δικαστήριο με αναληθές περιεχόμενο σε έγγραφα που εκδίδουν τα οποία και καταθέτουν στο δικαστήριο.
Για να είμαι ειλικρινής δεν νομίζω ότι θα απαντηθεί το αίτημά μας, τι να διορθωθεί μέσα σε 100 μέρες από τον Αξιότιμο κ. ΤΣΙΠΡΑ,  αλλά τα γραπτά μένουν.
Ίσως να ολοκληρωθεί με άλλο τρόπο, με βοήθεια από φιλέλληνες που ζουν στο εξωτερικό , αλλά ποτέ δεν λέω ποτέ υπάρχουν και άνθρωποι που νοιάζονται για εμάς τους πολίτες μέσα στην Βουλή των Ελλήνων δεν είναι όλα τα φρούτα σάπια, επειδή είναι στο ίδιο καλάθι . Σε αυτό ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι θα αλλάξει για ένα καλύτερο μέλλον αλλά,  από τους ειλικρινείς.
Με εκτίμηση
Παναγιώτης Σπίνουλας      

Αξιότιμη Κυρία ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΑΠΑΦΙΛΙΠΠΟΥ,

Στις  6/5/2015 κατέθεσα αίτημα με αριθ. πρωτ. 1966-6/5/15 μαζί με συνημμένο φάκελο (βλέπε σχετ. ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ-ΑΙΤΗΜΑ), παρακαλώ πολύ επειδή από το αίτημά μας λείπει μία σελίδα θα ήθελα συμπληρωματικά να καταθέσω ολοκληρωμένη την επιστολή –αίτημά μας .
Σας στέλνω συμπληρωματικά με ηλεκτρονικό μήνυμα (e-mail)  την ολοκληρωμένη επιστολή προς την Αξιότιμη πρόεδρο της Βουλής Των Ελλήνων Κυρία ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ (βλέπε σχετ.   1- ΑΙΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. docx(62KB)). Όταν έφτασα την Βουλή των Ελλήνων για να καταθέσω το αίτημά μας δεν μου επετράπη ή είσοδος αν και είχα μαζί μου έγγραφο επικυρωμένο από το δημόσιο με τα στοιχεία μου.
Η υπάλληλος αστυνομικός που ήταν στην είσοδο δεν έκανε δεκτό το σφραγισμένο δημόσιο έγγραφο, ενώ ο Αξιωματικός που στεκόταν στην είσοδο μου είπε ότι ισχύει, όταν το είπα στην κυρία που ζητούσε τα στοιχεία μου ότι το έγγραφο ισχύει  , μου απάντησε :  « να σας δώσει αυτός τότε άδεια, να περάσετε» , τότε συμπλήρωσε ο Αξιωματικός τα εξής : «και ταυτότητα να είχατε αν δεν έχει ανανεωθεί δεν θα περνούσατε» , ενώ την ίδια στιγμή άλλος πολίτης που η ταυτότητα του είχε εκδοθεί πριν 25 χρόνια κουνούσε το κεφάλι του αφού τον άφησαν να περάσει ,,,!!!!    
Περίμενα για αρκετή ώρα στην είσοδο μέχρι να φτάσει υπάλληλος που θα παραλάμβανε το αίτημά μας και στην συνέχεια θα επέστρεφε αντίγραφο με αριθ. πρωτ. παραλαβής , περίμενα η φιλοξενία που διακρίνει όλο τον Ελληνικό λαό να είναι ένα προσόν που το διέθεταν και στην Βουλή Των Ελλήνων, όχι μόνο οι υπάλληλοι που είναι ευγενικοί και φιλόξενοι αλλά να είναι και η πολιτική γενικότερης συμπεριφοράς και φιλοξενίας , αντιθέτως προσπαθούσα σε μία καρέκλα που μου έδωσαν ανάμεσα στο μηχάνημα που ελέγχει τις τσάντες και την τζαμαρία χωρίς να έχω ένα τραπεζάκι να βάλω τα έγγραφά μου στη σειρά και κάθε τόσο να μου πέφτουν τα έγγραφα στο πάτωμα επειδή δεν είχα κάπου να τα τοποθετήσω , ενώ άνθρωποι αναγκαστικά περνούσαν μέσα από το μηχάνημα ελέγχου από  μπροστά μου, σχεδόν με πατούσαν ή πηδούσαν πάνω από τα πόδια μου . Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ….;;;;;
Η εντύπωση που δημιουργείται στον πολίτη που θέλει να καταθέσει ένα αίτημα στην Βουλή Των Ελλήνων είναι αρνητική και θλιβερή  , δεν είναι δυνατόν η Βουλή Των Ελλήνων να είναι τόσο αφιλόξενη για τους πολίτες.
Δεν προσπαθώ να δικαιολογήσω το λάθος μου και ζητάω συγγνώμη που το αίτημά μας δεν κατατέθηκε ολοκληρωμένο και θα πρέπει να γίνει συμπληρωματική κατάθεση του ολοκληρωμένου κειμένου αίτημα.
Η αναμονή σε δημόσιες υπηρεσίες είναι ένα θέμα, όσο για τον  χώρο  που όλες οι δημόσιες υπηρεσίες έχουν στην διάθεση του πολίτη για να κάνει ένα τελευταίο έλεγχο στα έγγραφά του πριν τα καταθέσει αφού δεν είναι  δικηγόρος ,  εκπλήσσει η είσοδος υποδοχής αφού αφορά την Βουλή Των Ελλήνων που δεν έχει ούτε ένα υποτυπώδη χώρο για να υποδεχτεί τον πολίτη που επιθυμεί να καταθέσει αίτημα για να ζητήσει την συμπαράσταση των πολιτικών(!) που αποφασίζουν για την τύχη μας μέσα στις θλιβερές σκοτεινές αίθουσες της Βουλής Των Ελλήνων….!!! Ώστε να καταθέσει αίτημα που θα ζητάει να  προστατευτεί το δημόσιο αίσθημα ασφάλειας .
Με εκτίμηση
Παναγιώτης Σπίνουλας

Κύριοι,
Ολοκληρώθηκε και κατατέθηκε το αίτημα, αφού για αρκετές δεκαετίες συγκεντρωνόντουσαν με υπομονή πραγματικά γεγονότα και στοιχεία εναντίον του Ελληνικού Κολαστηρίου…..!!!!! Όπως ομολόγησαν οι Έλληνες Αξιωματούχοι ……κ. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, κ.Μ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ, κ. Λ. ΧΡΥΣΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ, κ.Κ. ΖΑΧΑΡΑΤΟΣ.
Η Ελλάδα είναι μοναδικό φαινόμενο τρομονομοθεσιών  (ορισμένοι(;)  καταπατούν – ποδοπατούν προκλητικά τις διεθνείς συνθήκες που προστατεύουν τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, είναι οι (αρμόδιοι(;) που θα κάνουν την αρχή για την κατάλυση της ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, αφού οι  νομοθεσίες είναι υπέρ των τρομοκρατών και εγκληματιών….!!!Σε Ευρωπαϊκή χώρα..;;;  
Μετά θα αναρωτιόμαστε γιατί  κολοσσιαίες εταιρείες τόσο οι Ελληνικές όσο και οι παγκοσμίως γνωστές που έχουν έδρα στην ΕΥΡΩΠΗ  εξευτελίζουν την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και σκορπούν τον ΘΑΝΑΤΟ και την ΦΡΙΚΗ…;;;;;
Η καμπάνια είναι σε εξέλιξη αφού έκανε τον γύρω του κόσμου, ακόμα συγκεντρώνονται υπογραφές από ελάχιστους αφού ο λαός είναι τρομοκρατημένος,  τόσο τρομοκρατημένος που ακόμα και αν είναι τα δικά τους παιδιά θύματα των (ανάπηρων(;) τρομοκρατών-παιδεραστών, εγκληματιών –παιδόφιλων…!!! Δεν τολμούν να αντιδράσουν …!!! 
Μας στερούν την δουλειά  άρα το φαγητό, έτσι τα παιδιά μας λιποθυμούν από ασιτία και δεν έχουν καμία αντίσταση, ξερογλείφονται για  το σπίτι μας, επιθυμούν  να κακοποιούν σεξουαλικά τα ανυπεράσπιστα –αδύναμα παιδιά Μας,  μέχρι ΘΑΝΑΤΟΥ,  με ειδικά ανήθικα – απάνθρωπα τρομονομοθετήματα, που ψηφίζουν οι (ορισμένοι(;) γνωστοί –άγνωστοι πάμπλουτοι υπηρέτες της Δημοκρατίας και προστάτες(;) των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων…;;;;; https://secure.avaaz.org/en/petition/STOP_GREEK_GOVERNMENT_STATE_FROM_SUBSIDIZING_PAEDOPHILES/?pv=5
 Τα γνωστά σε όλους για το αντιπροσωπεύουν Ελληνικά  ΜΜΕ , δεν το αναφέρουν ….!!!!!!  Μόνο τα αντί- μνημονικά  είναι στο πλευρό Μας, ας βοηθήσουν να τους ξεσκεπάσουμε πριν μας αφανίσουν  οι εταιρείες που σκορπούν τον ΘΑΝΑΤΟ και καταδιώκουν μόνο αδύναμους και απροστάτευτους υποσιτισμένους άνεργους , γιατί μόνο σε αυτό είναι πολύ ικανοί   …!!! 
Ορίστε, η ευκαιρία δόθηκε στους (πάμπλουτους υπαλλήλους που ορκίστηκαν ότι θα προστατεύσουν τους πολίτες, για να καθίσουν στην πολυτελή καρέκλα του Ναού Της Δημοκρατίας εκεί που το φαΐ είναι άφθονο και υπάρχει ασυλία )…!!! Να κάνουν κάτι για ΕΜΑΣ και τα παιδιά Μας.
Είναι η αίτηση 352 πολιτών με αριθ. πρωτ. 1966—6/5/2015 ζητάμε απλά πράγματα, όχι χρήματα, ούτε ασυλία …..!!!
Να προστατευτούν οι ΑΘΩΟΙ, να καταδικάζονται οι τρομοκράτες-παιδεραστές, να μην παραγράφονται ποτέ ειδεχθή εγκλήματα όπως η σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών και των μωρών και τέλος να δοθεί η δυνατότητα στα θύματα να καταθέσουν μηνύσεις εναντίον κολοσσιαίων τραπεζικών ομίλων που έχουν διαπράξει εγκλήματα εναντίον της ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ αλλά είχαν παραγραφεί, ειδάλλως  θα μεσολαβήσουν τα ποινικά δικαστήρια της ΧΑΓΗΣ και θα ξευτιλιστεί το Ελληνικό Έθνος μία ακόμα φορά , αφού οι (πολιτικοί(;) μπορεί να έχουν αλλάξει και να βρίσκονται άλλοι στο πόστο τους , όπως δυστυχώς παραδέχτηκε και ο κος. ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ στην καθαρίστρια χθες έξω από το πιο γνωστό παγκοσμίως, το Ελληνικό Υπουργείο Οικονομικών, το οποίο  έχουν ήδη ξευτιλίσει οι κολοσσιαίοι Ελληνικοί όμιλοι των ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΕ μαζί με τους συνεργάτες τους την ασφαλιστική ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ ΑΕΓΑ & την ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΕ, με τον πιο αισχρό τρόπο, εξαφανίστηκαν όλα τα έγγραφα από το ΣΩΜΑ ΔΙΩΞΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ (ΣΔΟΕ) ….!!!!
Οπότε νομίζω ότι έχετε αντιληφτεί πως θα το εξευτελίσουν οι κολοσσιαίοι Ευρωπαϊκοί όμιλοι , αν οι Ελληνικοί έχουν κάνει κάποια σημαντική ζημιά όχι ανεπανόρθωτη, φανταστείτε τι θα κάνουν οι Ευρωπαϊκοί όμιλοι με τα πανίσχυρα επιτελεία των παγκοσμίως γνωστών δικηγορικών ομίλων που είναι ( «ξεφτέρια» στο να καταθέτουν έγγραφα διαφορετικού περιεχομένου κείμενα που αφορούν το ίδιο θέμα , είτε για τα ίδια τιμολόγια ή για πορίσματα των Τεχνικών Επιθεωρητών τους που είναι αντίθετα με τα πορίσματα του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας όπως είναι τωνMERCEDES & TOYOTA , που όταν φτάνουν στο Υπουργείο Μεταφορών οι (αρμόδιοι(;)του Υπουργείου  ισχυρίζονται ότι δεν έχουν την δυνατότητα να ξεχωρίσουν ποιος λέει την αλήθεια…;;;; ) ……. Θα το αποτελειώσουν ΠΑΡΑΔΕΙΜΑΤΙΚΑ για να φοβηθούν όλοι,  αφού παραβιάζονται  καταπατιούνται και ποδοπατιούνται όλες οι διεθνείς συνθήκες που προστατεύουν τα Ανθρώπινα Δικαιώματα με πρωτοστάτη το  Ελληνικό κράτος να διαπράττει κατ’ επανάληψη εγκλήματα εναντίον της ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ»..!!! Αν το Ελληνικό κράτος δίνει το παράδειγμα , αυτοί όλοι οι κολοσσιαίοι όμιλοι απλά ακολουθούν και μιμούνται.
Περιμένω απάντηση από την Αξιότιμη πρόεδρο της Βουλής Των Ελλήνων Κυρία ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, αν παραμείνει πρόεδρος και δεν αναλάβει κάποιος άλλος όπως συνήθως συμβαίνει και το αίτημα αρχειοθετηθεί μια για πάντα..;;; Ο ένας πάμπλουτος δημόσιος υπάλληλος δίνη την «καυτή πατάτα» στον άλλο πάμπλουτο δημόσιο υπάλληλο,  τακτική που ακόμα ο Ελληνικός Λαός αντέχει να ακούει, υιοθετημένη από «ξεφτέρια τετραπέρατα» με εμπειρία δεκαετιών,  βάσει της ομολογίας του  Έλληνα πρώην Πρωθυπουργού κυρίου Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥhttps://www.youtube.com/watch?v=NS90TlfMFDs           

Με εκτίμηση
Παναγιώτης Σπίνουλας