...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022

Μέμφις ράπερ Big Scarr νεκρός στα 22

 

Ο Big Scarr, ένας ανερχόμενος ράπερ από το Μέμφις του Τενεσί, πέθανε την Πέμπτη, δήλωσε ο υπεύθυνος της δισκογραφικής του εταιρείας. Ήταν 22 ετών.

Ο θάνατος του ράπερ επιβεβαιώθηκε με ανάρτηση στο Instagram από τον Gucci Mane, τον ράπερ και παραγωγό δίσκων που ίδρυσε την 1017 Records, μετέδωσε το WHBQ-TV. Η αιτία θανάτου του μουσικού δεν έχει γίνει γνωστή.

“Αυτό πονάει”, έγραψε ο Mane στο Instagram. “Μου λείπεις”.

Ο Big Scarr, του οποίου το πραγματικό όνομα ήταν Alexander Woods, γεννήθηκε στις 7 Απριλίου 2000 στο Νότιο Μέμφις. Φέρεται να πήρε το παρατσούκλι του μετά την εμπλοκή του σε ένα σχεδόν θανατηφόρο αυτοκινητιστικό δυστύχημα όταν ήταν 16 ετών, αναφέρει το AllMusic.

Ήταν γνωστός για το ντεμπούτο του mixtape “Big Grim Reaper”, το οποίο κυκλοφόρησε το 2021, σύμφωνα με το HipHopDX. Το πρότζεκτ περιείχε αξιοσημείωτα κομμάτια όπως τα “SolcyBoyz 2″ και “Poppin”, σύμφωνα με τη μουσική ιστοσελίδα XXL.

Ο Woods συνεργάστηκε επίσης με τους συναδέλφους της δισκογραφικής εταιρείας Pooh Shiesty και Foogiano σε αρκετά κομμάτια, ανέφερε η ιστοσελίδα.