...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018

FEMA – Κανένας δεν είναι έτοιμος γι αυτό που έρχεται!

Είστε έτοιμοι για το  «μεγάλο σεισμό»;  Εάν ζείτε στη δυτική ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών, είστε πιθανότατα εξοικειωμένοι με τις περίφημες γραμμές και σεισμούς που σχετίζονται με αυτές....
Όχι μόνο αυτό, αλλά είναι επίσης κοντά στο Εθνικό Πάρκο του Yellowstone, το οποίο οι επιστήμονες έχουν επίσης προειδοποιήσει ότι θα μπορούσε να προκαλέσει όλεθρο ανά πάσα στιγμή καθώς έχει καθυστερήσει να εκραγεί. Είναι σαφές ότι η Δυτική Ακτή έχει πολλά να αντιμετωπίσει καθώς ο πλανήτης αυτός υφίσταται πίεση από ένα άλλο πλανητικό σύστημα, δηλαδή το Nibiru.


Το Marfoogle News ανέφερε στο παρακάτω βίντεο πώς όταν ο  «μεγάλος»  σεισμός συμβεί στη Δυτική Ακτή ότι όλα από το US Interstate 5 θα γίνουν τοστ και η FEMA δεν θα είναι πραγματικά σε θέση να βοηθήσει. Αναφέρει ότι κανείς δεν είναι έτοιμος γι αυτό που πρόκειται να έρθει.


Το  δημοσίευσα  αυτό στο Διεθνές Συνέδριο του Λόρδου RayEl την Πέμπτη και ο Αυτοκράτορας είπε τα εξής:
Αυτό που λέει είναι ουσιαστικά σωστό, ακόμα και ίσως μια υποεκτίμηση του πραγματικού μεγέθους του τι έρχεται σε εκείνη την περιοχή, αλλά αυτό που δεν μπορεί να εξηγήσει είναι γιατί δεν υπάρχουν προϊόντα στη βάση FEMA;
Ο απλός λόγος είναι ότι δεν περιμένουν επιζώντες στην περιοχή.
Ο γενικός εισαγγελέας, Κέλι Πάτρικ, πρόσθεσε. «Νομίζω ότι ετοιμάζονται για το Yellowstone για ένα μεγάλο σεισμό» Είστε έτοιμοι για τουλάχιστον ένα μήνα; Αν μη τι άλλο, ο Λόρδος RayEl είπε σε όλους να εγκαταλείψουν τη Βαβυλώνα επειδή δεν είναι ασφαλής για  πολλούς  λόγους. Όπως μπορείτε να δείτε, είναι για τη δική σας ασφάλεια γιατί η κυβέρνηση δεν θα είναι σε θέση να σας βοηθήσει!


Δεν είναι μόνο η Αμερική που πρόκειται να χτυπηθεί σκληρά, ολόκληρος ο πλανήτης θα χορεύει με αυτή την ηλιακή οντότητα. Το Marfoogle News δημοσίευσε το βίντεο χθες με τον τίτλο  «Η Γη αλλάζει»  . Αναφέρει ότι οι ΗΠΑ είναι λιγότερες από 1 στις 10 προετοιμασμένες για σεισμό από τη Ζώνη  Cascadia. Ο ίδιος επεσήμανε και έδειξε με ένα πρόγραμμα ότι κάθε σεισμός στις τελευταίες 3 μέρες [από το πότε που το κατασκεύασε] ήταν 5.0 ρίχτερ και πάνω.


Η αλλαγή συμβαίνει σίγουρα! Σας δίνεται ακόμα η ευκαιρία να κάνετε ό, τι είναι καλύτερο για σας φυσικά και πνευματικά, τι περιμένετε; Εάν περιμένετε πολύ, μπορεί να είναι πολύ αργά. Καλύτερα να προετοιμαστείτε σωματικά, διανοητικά και πνευματικά!


ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT’S NEWS :  Corfiatiko.blogspot.com